Om oss

Sedan 2016 har vi installerat städroboten RA 660 Navi i olika typer av lokaler runt om i Sverige, t.ex. sjukhus, skolor och sporthallar. Under de drygt två år som vi funnits på den svenska marknaden har vi tillägnat oss gedigna erfarenheter om hur man på ett effektivt sätt arbetar med robotar i olika städverksamheter och hur man bygger upp en support och service verksamhet som tryggar en kontinuerligt trygg och säker drift. Vi samarbetar tätt med etablerade aktörer på marknaden för att kunna erbjuda våra gedigna robotkunskaper i kombination med våra samarbetspartners branschkunskap, samt ett heltäckande servicekoncept över hela Sverige.

Om Cleanfix

Cleanfix har tillverkat och marknadsfört städrobotar sedan 2010, då de lanserade Robo40 som var avsedd framförallt för sporthallar. Denna robottyp slutade att tillverkas i slutet på 2018, eftersom deras nästa generation städrobot RA 660 Navi, som lanserade i slutet av 2015, visade sig vara så mycket effektivare och dessutom fungerar i alla typer av miljöer. 2016 belönades Cleanfix med Issa Intercleans Innovation Award (https://www.intercleanshow.com/ ) för att man under många år utvecklat RA 660 Navi i tätt samarbete med användare och därigenom lyckats att skapa en mycket lättanvänd robot. Förutom framgångsrik utveckling av städrobotar har Cleanfix ett komplett sortiment av skurmaskiner. Se film för mer information.

Om våra samarbetspartners

AllOffice är en av Sveriges ledande leverantörer av städprodukter med 31 butiker från norr till söder (https://pub.mediapaper.se/77dc0fd8-848c-4326-a5c5-55358f2b9604#page=436). Detta möjliggör en lokal närvaro oavsett var i Sverige ni befinner er. Samarbetet med AllOffice kommer inledningsvis att gälla norra Sverige.